Klassieke Legermotoren Club Nederland

Beeldverslagen

Dit is de clubpagina waar mettertijd een forse collectie aan beeldverslagen staat.

 

Beeldverslagen van alles dat met onze Klassieke Legermotoren Club Nederland (KLCN) te maken heeft.

 

De KLCN nodigt jou dan ook graag uit om jouw fotoís hier te laten zien!

Jouw fotoís!

Stuur de fotoís die je hier geplaatst wil zien op naar: KLCN webmaster

 

Tip 1: Stuur niet te veel fotoís op. Niet omdat er geen opslagruimte is, maar dan blijft het interessant voor de toeschouwer. Maak dus eerst een goede selectie van je beeldmateriaal. Denk aan 12 fotoís of zo die dan je beeldverslag vormen. De webmaster heeft het recht om fotoís niet te plaatsen.

 

Tip 2: Geef elke foto een duidelijke en beschrijvende bestandsnaam. De software toont de bestandsnaam automatisch onder elke foto. Zo heb je meteen een korte beschrijving van elke foto.

 

Tip 3: Als je jouw beeldverslag toestuurt, geef dan een duidelijke naam aan het beeldverslag. Die naam verschijnt in het overzicht of tijdens de fotoweergave op je beeldscherm.

Hoe dan?

Verslagen

Eric Verbeek heeft een aantal al gepubliceerde verslagen geschreven van toerritten, treffens, weekends en vakanties op en met klassieke legermotoren.

 

Klik op de plaatjes hier beneden en je kunt zoín verslag lezen.

NormandiŽ, mei 2013

Van 13 tot en met 17 mei 2013 hebben we met een groep van 5 klassieke legermotoren in NormandiŽ rondgereden. Vanuit Arromanches werden verschillende trips gemaakt en musea bezocht.

Klik op de foto voor het verslag.

Ardennen, februari 2015

De winterse Ardennen waren van 6 tot en met 8 februari 2015 onze habitat. Sneeuw, zon en lekker on- en off road rijden. En als het te koud werd gingen we musea bekijken.

Klik op de foto voor het verslag van dit mooie weekend.

Pas de Calais, mei 2016

Met een grote groep klassieke legermotoren hebben we van 25 tot en met 29 mei 2016 het Pas de Calais verkend. Dat is de streek tussen Calais en Boulogne sur Mer, Frankrijk. Veel Duitse beton-werken zoals productie- en lanceerinrichtingen voor de V1 en V2 en zelfs de V3, alsmede Atlantic Wall geschuts-stellingen zijn daar in ruime mate aanwezig.

Ardennen, april-mei 2017

Eind april-begin mei hebben we weer met een grote groep de Ardennen verkend. Deze keer de streek tussen Bastogne en La Roche en Ardennes. Musea, veel kleine weg-getjes, verhard en onverhard, droog en nat. Voor elk wat wils.

Klassieke Legermotoren Club Nederland in de Ardennen, april 2018

Tekstvak: Klik hier voor de foto gallerij
Tekstvak: Klik hier voor clubnieuws